Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Hej mitt namn är Clara

Allmänt, Clara, Familjen Permalink0
Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag har vart ledig idag och inte gjort mycket alls. Har en sådan envis huvudvärk var och varannan dag. Ibland mer ibland mindre. Idag är den riktigt jobbig och just nu ligger jag och vilar. Förhoppningsvis känns det bättre snart. Då tänkte jag ta en promenad. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Clara är vår nyast familjemedlem. Hon har bott hos oss sedan 22 november och är en blandning av malteser/shihtzu. Hon är världens mysigaste lilla hund. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig att en liten hund kunde skänka så mycket glädje och kärlek. 

Igår lyckades Clara komma åt en bit kladdkaka som låg kvar i en skål på vardagsrumsbordet. Som tur va såg vi att hon åt upp den. Hundar kan dö om de får i sig mycket choklad. Det fick som tur va inte Clara men tillräckligt för de skulle vara giftigt. Så de blev en tur till veterinären för att få medicin så hon kräktes upp allt. Så tacksam att allt gick bra och idag är hon som vanligt igen. 

Nu ska jag dricka lite te. 
Hoppas du får en fin kväll. 
Stor kram
Therese 🖤
Till top