Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Kursdag

Allmänt, Företagande, Hår, Livet, Salong Linnéa, Vardagslyx Permalink0
Hej min vän!

(null)

Ett tag sedan jag skrev här. Ibland kommer livet emellan och annat känns viktigare. Jag skriver här för att jag tycker det är roligt, kanske inte är någon som läser men det är roligt att ha den här "dagboken" att titta tillbaka i. 

Idag har jag jobbat fast det egentligen är min lediga fredag. Vi har haft kurs på salongen. Så kul att få lite nya tips och även fräscha upp det man redan vet. Inspirerande dag som gjorde mig glad & fin i håret.   

(null)

Nu sover flickorna. Vi har ätit en god middag och druckit ett av våra favoritbubbel. Resten av kvällen blir under en filt i soffan framför en serie på tvn.  Älskar hösten. 

Va rädd om dig. 
Stor kram
Therese

Största kärleken

Allmänt, Familjen, Flickorna, Kärleken, Livet, Melissa, Olivia Permalink0
Hej min vän!

Precis lagt mig för att sova. Somnade i soffan, så trött och en liten förkylning som ligger och lurar. Men jag gör det jag kan för att mota bort den. Ingefärsshoot, te med honung, massor av vatten och c-vitamin. Någon som har nått annat husmorsknep?

(null)
Största kärleken av dem alla 🖤🖤
 
Ikväll när jag läste för tjejerna började vi prata och Olivia räckte upp handen. Frågade om de gjorde så i skolan. Ja sa hon. Exempelvis när fröken frågar hur man är en bra kompis då har jag räckt upp handen och sagt att man ska vara snäll och leka med varandra och så. Älskade unge. Så fin och så klok.
Jag önskar så ni får växa upp och ha möjligheten att vara precis den ni är. Våga tro på er själva och låta ert hjärta leda er rätt.  Aldrig förlora tron på människan och se det goda. 

Imorgon väntar jobb och sedan ska jag hämta hem en hel hög med härliga barn. Så blir det lite fredagsmys med både föräldrar och barn på kvällen. Ska bli trevligt. 

Sov så gott!
Stor kram
Therese

Rastlös

Allmänt, Företagande, Livet Permalink0
Hej min vän! 

Hur mår du? Vilket väder vi fick här nu på eftermiddagen. Så varmt och skönt. Sitter på trappen i solen och skriver till dig. 

(null)

Just nu har vi en otroligt lugn period på salongen. Jag blir lätt otroligt rastlös och uttråkad. Understimulerad, och det följer tyvärr med hem. Skulle kunna hitta på tusen saker att göra här hemma. Men det blir som en ond spiral. Jag är en sån person som gillar att ha mycket att göra, få strukturera och ha flera bollar i luften. Få ta i och känna mig lite trött men nöjd i kroppen efter en dag på jobbet. Det ger mig en skön energi. 

Ikväll ska jag träna det brukar hjälpa till en viss del mot rastlösheten.  Och så ska jag nog ta en sväng ute i trädgården nu innan jag börjar med middagen. Imorgon väntar en ledig dag för mig och tjejerna. Ska bli skönt!

Va rädd om dig. 
Kram
Therese 
Till top