Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Helgen & stängningsdag!

Hej fina du!

Hur mår du? Jag ska vara ärlig och säga att jag är sååå trött. Somnade i soffan när jag skulle kolla ikapp på Innan vi dör från igår. Fick titta om två gånger. Jisses! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag va förskolan och skolan stängd så jag va ledig med tjejerna. Olivia fick feber igår eftermiddag så det passade bra med en väldigt lugn hemmadag. Jag har tagit hand om tvätten, plockat här hemma och så har jag fixat med julbelysningen ute. Blev så mysigt! Barnen har byggt med Lego, kollat på film sen har vi haft en supermysig eftermiddag. Bakade saffransbullar, drack glögg och pysslade. 

(null)

(null)

 Igår va Alfons mitt sällskap här hemma på förmiddagen. Melissa va hos Anton och Olivia hos Alex.  När dom kom hem tog vi en promenad med Alfons. Tjejerna tycker det är så mysigt med hund då är det perfekt att få låna en ibland. 

(null)

(null)

Poolestommen har i helgen blivit monterad och allt har gått över förväntan.  Tur vi har världens bästa pappor och vänner som ställer upp och hjälper oss. 
🖤

Ha en fin kväll!
Kram

Till top