Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Midsommardagen

Allmänt, Familjen, Flickorna, Livet, Vänner Permalink0
Hej min vän!

Hoppas du hade en fin midsommarafton. Vi hade nog bland de bästa någonsin. Ända som kunde vart bättre va väl vädret. Vi firade med silllunch, dans runt midsommarstång, grillmiddag och satt ute och firade ända on på småtimmarna. Avslutade med att bada i spabadet. Så mysigt och all mat va så god. Grillade kycklingstek och de var så gott. Blev riktigt saftigt.  Sen såklart tårta med jordgubbar. Ett måste på midsommar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag gör vi inte mycket alls, har städat upp från igår, plockat lite och bäddat rent i alla sängar. Nu vilar vi framför en serie i soffan. Sedan blir det nog en sväng ut i trädgården. Har lite nytt jag ska plantera. Solen skiner idag, hoppas sommarvärmen är påväg tillbaka. 

Ha en fin midsommardag. 
Stor kram
Therese🖤

Midsommar imorgon

Allmänt, Livet, Vardag, Vänner, Vårat hus Permalink0
God kväll fina du!

Hoppas du mår bra. Jag ligger i sängen bredvid min minsta tjej. Hon vill så gärna sova här inatt så det fick hon. Händer i princip aldrig så det är så mysigt. Det regnar ute just nu, massor. Tråkigt, hade vart så mysigt med en riktigt varm och fin midsommar. 

(null)

(null)
Beställde maten ifrån MatHem. Så smidigt!

Vi ska fira med vänner här hemma. Jag har förberett lite mat och dukat och fixat med blommor inne i matrummet. Ser mycket fram emot imorgon, saknar bara en midsommarklänning. Får leta fram något ur garderoben ;) 

Nu ska jag släcka ner och sova. 
Sov gott. 
Kram
Therese

Måndagsmorgon

Allmänt, Familjen, Vardag Permalink0
God morgon!

Tittar in och säger hej lite fort innan det är dags att dra igång på salongen. 
Haft en fin helg och nu har vi midsommarveckan. Midsommarvädret ser ju inte så lovande ut. 14 grader och regn. Blir ju oftast bra ändå. Vi ska fira med några vänner här hemma. Va har ni för planer?

(null)

(null)

(null)

Igår efter frukost ( fick sovmorgon till 9.30, tack för det! ) åkte vi till Bjurhovdaspåret och tog en runda. 2,5 km kändes lagom. Melissas små ben behövde vila lite grann men mestadels sprang hon. Olivia cyklade såklart! Hon älskar verkligen att cykla. Vi bestämde att vi skulle försöka ta en tur varje helg tillsammans. Va en jättemysig aktivitet att göra tillsammans. 

Nu dags för jobb. 
Kram
Therese
Till top