Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Rosetter

Allmänt, Flickorna Permalink0
Hej min vän!

Idag känner jag mig rätt trött. Mitt onda ben tar så mycket energi och så tycker jag denna vecka vart olidligt mörk. Tur det är första advent på söndag. Tror jag aldrig haft en så fullspäckad december. Skulle behöva en helg bara för att vila känns det som just nu. 

(null)
Rosetter från @minibowtie4you

Igår fick jag hem dessa rosetter som jag beställt av en tjej på instagram. Olivias kompis Alicia har alltid dessa rosetter och jag tycker de är så fina och så sitter de så bra i håret.  Blir perfekt till alla festligheter som kommer. 

Nu ska jag forstätta titta på Wahlgrens värld sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Behöver boosta med lite extra sömn. 

Stor kram
Therese

Adventsljus

Allmänt, Vardag, Vårat hus #advent#mässing#rumsgran Permalink0
God morgon onsdag!

Ledig idag med flickorna då förskolan är stängd. Så vi har precis vaknat och ligger i sängen och tittar på barn-tv. Älskar dessa lugna morgnar och att bara skrota hemma.

Idag ska vi julpyssla lite med en kompis till Olivia och hennes mamma. Äta pepparkakor och dricka glögg. Julen är bra mysig. 

(null)

Ljusstake här.

Gillar våran nya ljusstake i mässing och rumsgran är min absoluta favorit till jul. 
Nu dags för dagens första kopp kaffe och frukost till flickorna. 

Kram
Therese

Steamy christmas & julmarknad

Allmänt Permalink0
God morgon måndag!

Här hemma har jag och barnen ledig dag och har precis vaknat. Så skönt! Känner mig dock lite förkyld men ska mots den med massa ingefärsshoot. Och en lugn dag. Ska bara fixa hemma och åka och köpa blommor till advent. 

Helgen har gått i rasande fart. Julshowen på Steam hotel var jättebra. Vi hade verkligen supertrevligt. Det va kul att komma ut och göra något tillsammans utanför jobbet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår va det ju även julmarknad nere på stan här i Västerås. Så på eftermiddagen åkte vi ner. Barnen åkte karusell, vi köpte munkar och så såg vi det fantastiska fyrverkeriet innan vi åkte hem och lagade middag och somnade tidigt. 

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag fixa frukost till mina små. 
Ha en fantastisk måndag. 

Kram
Therese
Till top