Therese Lilja

Här får du följa mig och mitt liv som frisör och mamma till två flickor. Älskar det vackra i livet. Inredning, blommor, bubbel en söndag. Livet ska levas idag. Hoppas du ska trivas!

Doftpion

Allmänt, Blommor/Trädgård, Livet, Trädgård, Vårat hus Permalink0
Hej min vän!

Precis lagt mig i sängen. Blir långa dagar när det är så varmt och skönt ute. Man vill aldrig gå in. Satt en lång stund på trappen på altanen medans Daniel tog ett bad. Drack ett glas vin och pratade. Sedan gick jag en vända och vattnade. Precis de är som balsam för själen för mig. 

(null)
Min vita doftpion blommar för första gången. Magisk. Jag hade så gärna velat ha pion i min brudbukett men eftersom det inte va säsong fick jag en vacker storblommade ros istället. Blev fint det med. 

Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska Olivia på inskolning på Emausskolan. En stor dag för min inte längre så lilla flicka🖤

Stor kram
Therese 

Superhelg

Hej min vän!

Hur mår du? Hoppas du haft en bra och fin helg. Min har vart superbra. Hade en så mysig dag med flickorna i fredags. Va på Vallby och tittade på djuren och åt lunch. I går va vi på 1-års kalas i Stockholm hos Daniels kusin. Och på kvällen va vi på middag hos mamma. 
Imorse blev jag firad på morsdag ned ett par trådlösa hörlurar jag önskat mig och frukost sedan har vi haft kalas för Olivia tillsammans med tre av hennes kompisar. Där emellan har vi mest hängt i trädgården. Badat, druckit kaffe eller vin och planterat blommor.

(null)

(null)

(null)

(null)
🖤
ÄLSKAR att bara hänga hemma och hur trädgården börjar växa upp. Hoppas vi kan plantera klart häcken i höst. 

 Nu ska jag ta fram bubbelvatten och smågodis. Sedan blir det soffan resten av kvällen. 

Ha en fin kväll! 
Kram
Therese 

Nu tar vi helg!

Allmänt, Blommor/Trädgård, Familjen, Flickorna Permalink0
Hallå fina du!

(null)

Hur mår du? Jag sitter i soffan på altanen i kvällssolen med ett glas bubbel och bara njuter. Livet alltså! Så härligt. Barnen har lagt sig och jag ska strax ta ett varv i trädgården och vattna. Det växer verkligen så otroligt mycket och äntligen börjar jag se resultat med allt jobb jag lagt ner i rabatter osv. 

Jag och tjejerna har tagit helg. Sååå skönt. Imorgon har jag tänkt att vi ska handla lite nya blommor till krukorna ute. Dags att byta ut penséerna. Sedan får vi se vad vi gör. Kanske åker till vallby friluftsmuseum. Det är så mysigt där.
 I helgen väntar kalas i Stockholm hos Daniels kusin och så ska Olivia ha kalas tillsammans med 3 kompisar på söndag. Det blir kul! 

Ha en skön kväll! 
Kram
Therese 🖤
Till top