Godaste banankakan med vit choklad
Hej min vän!
Hoppas du mår bra. Kom hem för en liten stund sedan efter att ha hämtat hem tjejerna. Just nu sitter det och äter frukt och kollar på Lassemaja. Jag ska strax ner och hänga tvätt. Men först tänkte jag ge er receptet på den goda banankakan jag och Olivia
bakade i tisdags. Perfekt att baka till helgen och fika på. Jag hittade receptet här men ändrade lite småsaker.

Glutenfri banankaka med vit choklad
75 g smör
2 ägg
2 1/2 dl strösocker ( jag använde stevia )
3 små mogna bananer
1 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
1 1/2 tsk bakpulver
2 1/2 dl mandelmjöl
1 dl glutenfri mjölmix
120 g vit choklad
Smör och glutenfritt ströbröd till formen
Gör såhär:
Smält smöret och låt svalna lite.Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
Mosa bananerna och rör ner i smeten.
Blanda vaniljpulver, salt, bakpulver, mandelmjöl och mjölmix och vänd ner i smeten.
Hacka chokladen grovt och rör ner även den.
Häll smeten i en smord brödform.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 180 grader i ca 40 minuter.
Ikväll blir det nått glas bubbel framför den stora partiledardebatten. Har bestämt mig för vart jag ska lägga min röst men va så svårt i år tyckte jag. Finns ju inte ett parti med sypatiserar helt med, man får välja de som man ligger närmast. Lättast
är att veta vad man absolut inte vill rösta på. Har du röstat än?
Stor kram
Therese❤